Over WeKa

WeKa is een gerenommeerd bedrijf met 4 medewerkers. Hier doen wij zaken met gedreven ondernemers. Deze ondernemers hebben niet zomaar voor WeKa gekozen, zij zijn inmiddels overtuigd en gewend aan de hoge kwaliteit, service en persoonlijke benadering die wij leveren.

Partnership.

Het gaat niet om ons, maar om u! Samen met u kunnen we meer uit uw kassa halen dan alleen uw omzet. De kassa moet terug verdiend worden en samen met u is dat onze taak en missie.
Wij zien het dan ook als onze taak om uw wensen en eisen, voor zo'n laag mogelijke prijs te kunnen vertalen naar een kassa die bij u past. Voor iedere ondernemer is dit anders, van daar ons opmaat advies voor elke branche.   

Kassa Service & Support.

Een kassa leveren kan iedereen, maar de belangrijkste afdeling binnen Weka is de support afdeling. Zoals voor telefonische support, kassa-training en service op lokatie.
Blijvend meedenken, adviseren en de kennis in huis hebben waar u gebruik van kunt maken indien u dit wenst of als uw kassa defect is.

Persoonlijke benadering.

Bij WeKa bent u geen "nummer" maar een klant, een belangrijke klant! Voor een persoonlijk advies en service die tot op heden onovertroffen is. Geeft u ons het vertouwen, zorgen wij er voor dat u klant blijft, niet door middel van contracten met lange looptijden, maar door u een keuze te geven.

Ook voor het onderhoud, reparatie en supplies voor o.a. Casio, Samsung, Sam4's, NEC, Towa, Sharp, Vectron, Omron, Fujitsu/General, Hugin/Sweda, Hermes, Indatec, Olivetti en ons huismerk Uniwell.

WeKa, Kassasystemen met meerwaarde.